tisdag 28 december 2010

Dags för lite nytt!

Ska låta bli att beklaga mig över tiden som inte räcker till den här gången ;) Idag har jag faktiskt hunnit med att göra många nya smycken. Här är några nya som jag kommer lägga in i montern utanför apoteket på jobbet i morgon. Otroligt vilken respons det blev på mina smycken där. Jättemånga hör av sig och vill köpa :) Jag fick hem en stor laddning med nya smyckesdelar idag. Det är ungefär som en ny julafton när det kommer. Mera bilder kommer!

5 kommentarer:

 1. Vad kul att det går bra med försäljningen. Kanske också ska fråga om en liten utställning på jobbet/sjukhuset! God fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Vad roligt för dig! Hoppas att försäljningen fortsätter att gå bra. Jag gillar ditt memorywire-armband med många pärlor på, det är riktigt maffigt!!

  SvaraRadera
 3. Tack ska ni ha! Det känns jättejättekul att så många gillar smyckena och hör av sig. Perfekt ställe eftersom det rör sig så mycket människor där. Tycker absolut att du ska höra efter M-L! :)
  Önskar så att jag kunde komma in på Mervis smycken....

  SvaraRadera
 4. Hur kommer det sig att du inte kan se min sida, då?! Vilken webläsare har du? För i Explorer funkar den!
  Mervi

  SvaraRadera
 5. Jag har också explorer med på en del sidor kommer det upp en ruta där det står att internetsidan inte kan visas och så stängs den ner när jag klickar. Måste vara någon konstig inställning, som jag inte lyckas hitta på :(

  SvaraRadera