onsdag 5 maj 2010

Nya smycken.

Jag tycker det är otroligt kul att göra smycken just nu. Det finns så otroligt mycket vackra och roliga färger på kläder och pärlor just nu. Och färg blir man glad av. Önskar dock att dygnet hade fler timmar och veckan fler dagar, eller att jag helt enkelt jobbade mindre... Vill ju gärna ta tillvara de härliga vårdagarna också :)

Har köpt riktiga löparskor till tjejerna och tar med dem på joggingturer och än så länge tycker de att det är jättekul. Hoppas det håller i sig, får se till att ta det lugnt så det inte blir överansträngningskador eller att det blir för jobbigt så de tappar sugen. Jag är hur som helst oerhört glad att få sällskap :)

Trädgården är också ett projekt just nu. I helgen roade jag mig med att köra undan ett ton stenar med skottkärra som stod kvar alldeles utanför huset på en pall och körde ett lass med skräp till återbruket. Så fort jag får tid ska jag gräva en rabatt som jag ska ha massor med blommor i glada färger i. Att rensa rabatter tillhör inte min favoritsysselsättning, men en rabatt vill jag ha iallafall. Äppelträden behöver klippas (det har behövts i flera år) Har lite spridda syrener längs med ena kanten på tomten och jag vill utöka det till en hel syrenhäck, men bästa tiden för att sätta skott var tydligen på hösten har jag läst mig till. Så det kan jag med gott samvete vänta med.

Inomhus skulle jag behöva göra massor: tvätta fönster, torka ur och rensa skåp och lådor...Bilen behöver tvättas. Jag skulle egentligen behöva göra en paus i smyckestillverkningen...

Nu ska jag iallafall gå ner och göra mig i ordning, jobb i kväll.
Jag har flera nya smycken som väntar på att fotas, det blir någon gång snart....
Ösnkar alla en riktigt bra dag!!

3 kommentarer:

  1. Jisses vad du varit produktiv! Känns som att alla andra hinner med så mycket.. Min favorit är halsbandet med turkoser och fransar! Malin

    SvaraRadera
  2. Armbanden är mina favoriter. De högst upp, med silverfärgade detaljer är så fina, men det blå armbandet är nog finast.

    SvaraRadera
  3. Vad roligt att få veta vilka smycken ni gillar bäst :)

    SvaraRadera