fredag 16 juli 2010

Sammanfattning av min semester.

Inte mycket av det jag hade planerat för sommaren har blivit gjort. En av mina fyra veckor jobbade jag. Inte så roligt, men med bara en inkomst så är pengarna ett väldigt välkommet tillskott. Så har jag faktiskt kvar en vecka som jag kommer ta ut i början på september, då jag och tjejerna åker utomlands för första gången. Tjejerna har varit utomlands förut med sin pappa och jag har också varit det, men det här blir första gången vi åker tillsammans :)
Den här sommaren har det iallafall blivit en dagstur till Åland...


Jag har grävt ett par rabatter (vilket ger mersmak)......


Vi har bott i en stuga i Orsa, men min mamma, syrran och hennes lilla Måns :) (Även jag blev upptvingad i den här mysko cykeln)Mysigt att rasta efter vägen med gott fika :) Min bil är nytvättad för första gången sedan jag köpte den ;)


Häst och vagn åkte jag för första gången i mitt liv på tomteland som vi besökte. Lilla Måns satt alldeles tyst och stilla när vi åkte


Ätit på restarang har vi gjort, godaste pizzan jag ätit tror jag. (tur att jag gillar att springa efter allt onyttigt jag tryckt i mig den här sommaren)Och så har det såklart blivit en del badande. Jag kan inte påstå att jag är speciellt förtjust i att bada. Men i den här hettan som är nu, så har det inte alls varit så tokigt :) Massor med smycken har det ju också blivit den här sista veckan, som går att se nedan. Nu har jag bara två dagar kvar på min semester och jag tänker försöka förvalta dagarna på bästa möjliga sätt :)  Tjejerna och jag tänkte anmäla oss till Topploppet i år. Det blir första gången jag springer i ett lopp. Jag har just kommit in från en liten löptur med intervaller och det är nog bara en dusch och sängen som återstår av denna dag. Ha en jättebra helg allihop!

/Katarina

3 kommentarer:

  1. Man behöver inte tvunget åka utomlands för att ha roligt tillsammans. Ni verkar ju ha haft många mysiga stunder i sommar!

    SvaraRadera
  2. Nä, det behöver man absolut inte :) Fast åka utomlands tillsammans är något vi drömt om länge :) och det kostar nästan lika mycket att semestra i Sverige..Fast visst har vi haft en jättemysig sommar. Har du semester nu?

    SvaraRadera
  3. Har 2 veckor nu och 2 veckor senare i augusti. mannen har ingen semester alls, så här händer det inte mycket.. Barnen får vara med kompisar och bada i poolen. Denna sommar kan vi ju inte klaga på! Kram Malin

    SvaraRadera