onsdag 20 oktober 2010

Blogaward och bredband...

Nu har jag bredband igen och jag är så glad över det :) Nu kommer jag inom kort lämna ut adressen till min nya webshop. Min blogshop kommer försvinna, men den här bloggen kommer finnas kvar.

Jag fick för ett tag sen en blogaward av en underbar Marie-Louise http://smyckenochsmulor.blogspot.com/ om ni missat att kika in där så gör det snart. Underbara smycken och underbara bilder. Nu kan jag äntligen ta tag i att skicka den vidare när jag fått mitt bredband :)


Med awarden följde lite regler

1.Välj 3 saker som ligger dig varmt om hjärtat
2.Skicka vidare till 5 bloggar
3.Publicera en bild som gör dig glad.

1.
-Mina supergoa, vackra, snälla omtänksamma, kärleksfulla döttrar. Ni är och kommer alltid vara nummer ett i mitt liv

-Livet. (Låter lite flummigt jag vet) Att få vara frisk, att utvecklas och växa och följa mina barn, att känna och att få vara kreativ och skapa, träffa och diskutera med spännande människor, att älska och att bli älskad o.s.v o.s.v.

-Tacksamhet. Det är viktigt att påminna sig om allt man har att vara tacksam över och göra det bästa utav det. Att gräma sig och vara bitter eller avundsjuk och tycka synd om sig själv gör knappast någon lycklig. Därmed är det inte sagt att man inte ska ha drömmar och mål att sträva efter.

2.
 Här kommer då de bloggar jag vill skicka awarden vidare till: (Det är många fler jag följer och skulle vilja skicka den vidare till men 5 skulle det ju vara..)

Messini Design
En smyckesdesigner jag inspirerats av ända från jag började med smycken. Lekfulla, glada smycken som man blir glad av.

Smycken och smulor
(Jag kanske inte fick lämna tillbaka till den jag fick av men det gör jag ändå)
Nästa stora inspiratör jag hittade på nätet i början av min "karriär" Mycket romantiska smycken i milda pasteller och hon är dessutom en helt otroligt fotograf

Sara Bökwall
Så otroligt läckra smycken i antikmetall!

Malinean Design
Så fina smycken men även en massa annat pyssel jag blir inspirerad av.

Design Atenga
För de otroligt snygga smyckena i silverlera, hon lyckas få dem tuffa istället för "puttinuttiga"


3.
Så var det då bilden som gör mig glad. Självklart är mina tokiga, underbara tjejer med på den. Dessutom är den från våran härliga utlandsresa som jag så länge drömt om att få göra med dem. Att jag själv är med också är för att det syns att de gillar sin mamma rätt mycket på bilden också ;)

/Katarina

1 kommentar: