torsdag 9 juni 2011

Borde egentligen lägga ut bilder på nya smycken, för det har faktiskt blivit en del nytt igår kväll och idag efter jobbet. Personalen på BB ville kika på mina smycken så jag hade dem i deras fikarum under några dagar förra veckan och det gick åt en hel del, så jag fick lite panik när det ville komma en tjej och köpa smycken i present till en som tog studenten. Men jag är ju som bekant lite dålig på att få ändan ur och fota mina smycken.....Så det får bli några bilder från ett ställe där jag verkligen tycker om att vara. Det är så avstressande att gå där och det är något jag känner att jag behöver nu. Det har hänt så mycket nytt och det har varit mycket att göra ett tag. Nästan allt är bara positivt, men det tar ändå lite på krafterna med allt nytt....
Tiden går så fort och jag är dålig på att stanna upp och njuta av nuet och då är det perfekt att ge sig iväg på en liten utflykt och bara vara och umgås med mina underbara tjejer. 


1 kommentar:

  1. thanks for the post guys..Feel confident and smart when you wear trendy fashion jewelry. Make sure you stay in informed about the latest happening and new launches in the fashion jewelry world.

    SvaraRadera