fredag 11 maj 2012

Namnhalsband i äkta silver.


Har fått in lite beställningar och förfrågningar på namnhalsband sista tiden. Om man ska ha ett kort som man tänkt använda varje dag, rekomenderar jag att man har ett i sterlingsilver, så slipper man ta av det varje gång man duschar, det håller för att svettas när man tränar och skulle det bli matt så är det bara att ta silverdipp eller silverputs eller liknande. Om man vill ha ett som man bara använder ibland, kanske på en längre kedja, så går det jättebra att ha ett som är silverpläterat, det nöts litegrann så småningom med tiden, men det kostar betydligt mindre och om man är rädd om det håller det länge.

Jag hade inga bilder på namnhalsband i silverpläterat även fast jag gjort en hel del. Men det kommer framöver.

Tänkte att jag skulle skriva ut lite priser för de i sterlingsilver. Det är massor, massor med jobb eftersom jag gör brickorna för hand och jag planerar att göra ett inlägg om alla momenten snart. Även priset på silver är dyrt idag. Men du får något personligt som håller hela livet. Leveranstiden på dessa halsband är längre då de kräver mycket mer jobb, det kan vara bra att veta om.


                                                                     600 kr                                                                         650 kr                                                                          750 kr