tisdag 25 augusti 2009

15,16

Idag har det varit ganska tråkigt att ledig. Inte fått mycket nytta gjort. När lilltjejen slutade skolan åkte vi till badhuset och simmade lite. Jag önskar så att jag gillade att simma. Det är både skonsamt och effektivt. Men ack, så tråkigt. Vi försöker hitta på en motionsaktivitet som Emelie skulle tycka var roligt att hålla på med. Orientering gillar hon. Men det verkar inte finnas för barn här i Heby. Då kunde hon istället tänka sig att gå på simträning, men det visade sig idag att det inte heller fanns här i Heby. Friidrott kunde hon också tänka sig så det blir nästa sak att kolla upp. Jag har börjat springa lite med henne, men jag är rädd för att hon kommer tröttna på att göra det och tycka att det är tråkigt och jobbigt. Så blir det lite tokigt att kombinera med min egen löpträning, då jag vill springa antingen långt eller köra tuffa intervaller. Ska jag då däremellan köra pass med henne kommer inte mina knän att vilja vara med. För egen del har jag i allafall bokat in ett spinningpass till fredag förmiddag innan jobbet. Då blir det gym i morgon innan jobbet, löpning på torsdag och spinning på fredag. Härligt! :) Jag behöver ett tillskott på endorfiner nu när förkylningen äntligen är helt borta.

Örhängena på bilden är av silver. De till vänster går att få i princip vilken färg som helst på pärlan. De till höger är mina favoriter. Gjorda i silverlera, brända med butanbrännare, borstade, slipade och polerade och resultatet är små blommor i finsilver som består av renare silver än sterlingsilver.

Nu ska jag för en gångs skull gå upp och se om det möjligtvis finns något på TV att se innan det är dags för dusch och säng.

Söta örhängen i silver. De till höger är mina favoriter och jag har flera i lager. De är gjorda i finsilver som är renare än sterlingsilver.
Sålt
/Katarina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar