söndag 21 mars 2010


Ett set med färger jag blir pigg och glad av! Men åh, vad jag längtade till sommaren när jag gjorde det. Godishalsband och godisarmband brukar min Angelica säga när jag gör smycken i pärlor som dessa.

Ikväll har jag haft hjälp av min duktiga kreativa lilla Emelie och vi har designat 5 stycken armband ihop. Bilder kommer så fort jag får lite dagsljus att fota i. Börjar äntligen bli lite kompis med photshop då jag hittat lite automatiska funktioner för att få till färg och kontrast.
Nu ska jag gå ner och äta något och sedan klippa håret på Emelie.
Ha en bra söndagkväll!!
/Katarina

11 kommentarer:

 1. Det ser döläckert ut det där armbandet, du har verkligen fått fram färgerna kanonbra.
  Mums!
  Jag kommer att få mina tags om ett par veckor, de ska göra nya till mig. Var ner och shoppade lite på Lilla Pärlan igår, hon hade så mycket nytt och fint!

  SvaraRadera
 2. Oj vad du varit produktiv! Älskar armbandet!

  SvaraRadera
 3. M-L: Vad bra att du får nya tags redan om ett par veckor. Så du bor alltså i närheten av Lilla Pärlan :) Vad kul! Här finns inte en enda pärlaffär i närheten..

  Malinean: Tack! :)

  SvaraRadera
 4. Jajamen, det är ett par mil ner till Åsa där Lilla Pärlan ligger. I lördags skulle min minsta son ner till en kompis där (i Åsa) och klart man ställer upp och skjutsar:-D
  Brukar ta mig en liten tur då och då för att se och känna på grejorna. Sen har jag ju Millefiori som ligger i Göteborg, det är ca 2 mil dit också, (åt andra hållet) och där finns det så mycket fint också, men dyrare!
  I Mölndal precis bredvid mitt jobb så finns också en pärlaffär som inte finns på nätet, där är jag titt som tätt kan jag säga!!!
  En sån tur jag har!!! Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har ruskigt nära till Pärlförrådet i Käglinge, Davidshalls pärla och Pärlgrossisten i Malmö. Pärlförrådet är min favoritbutik. "Tyvärr" är det alldeles för lätt att bara svänga inom när man ändå kör förbi. Bara titta brukar alltid resultera i en liten påse..

  SvaraRadera
 6. Men Malin, titta på pärlor går ju inte...det blir ju alltid att nåt slinker ner i en gottepåse. Min "pärltant" brukar få fråga några gånger,-är det allt? medans mina ögon sveper runt i jakt på mer godsaker...- några såna här måste jag ju ha också...
  Har aldrig hört om Pärlförrådet eller Davidshalls pärla!?! Har de webbutiker? Pärlgrossisten är jag stammis hos!
  Kajo, hoppas att du ursäktar att vi hamnade i en diskussion här på din blogg;-)))
  men lite tips på nya pärlbutiker är ju bara bra för hälsan!?! Det piggar upp! Annars får du väl trycka på deleteknappen på mitt inlägg!
  Vi hörs!

  SvaraRadera
 7. Urkul med en diskussion här ju ! :)
  Pärlförrådet har jag handlat av via nätet, men det kommer jag aldrig mer göra...Säkert annorlunda när man handlar direkt i butiken.

  SvaraRadera
 8. Tjingeling igen! Det är alltid lättare att handla på plats när man kan titta & pilla på smyckesdelarna. Färger och storlek kan vara något helt annat än man tänkt sig när man beställt över nätet. Dessutom brukar jag åka dit när det är rea ;-) http://www.parlforradet.se/
  http://www.parlkungen.se

  SvaraRadera
 9. Vad var det för fel på pärlförrådet då Katarina? det lät ju inte roligt att det var så dåligt!
  Jag ska nog kika in och kolla upp dessa 2 nyheter(för mig)!

  SvaraRadera
 10. Jag förskottsbetalade och men hel del grejer fanns inte i lager utan blev restade.Trots upprepade påminnelser fick jag aldrig en del av de grejer jag betalat för och i sista mailet jag fick så skrev hon att hon skickat för flera veckor sen och att posten måste slarvat bort det :(

  SvaraRadera
 11. låter inte roligt när man har betalat för grejorna, blä:-(
  då återkommer man ju inte som kund precis

  SvaraRadera