måndag 1 mars 2010

Tufft och blingbling på samma gång?

Min nya kollektion som jag verkligen älskar. Om det inte blir sålt, så behåller jag alla själv utan att bli ledsen ;) Läder, metall, glaspärlor m.m. Passar både till vardag och fest. Jag visade syrran och hennes kompis igår när de var här för att hämta smycken de beställt för att få feedback på om det kunde vara något som kan gå hem och syrran köpte två stycken direkt. Så de hann inte komma med på bild. Armbandet har jag gjort tidigare men jag tyckte att det stilmässigt passade bra ihop med halsbanden. Så vad tycker ni? Tror ni det kan vara säljbart?
/Katarina


4 kommentarer:

 1. Ja de verkar ju vara jättefina och personliga. Roligt att du gjort dom lite osymmetriska (vissa iallafall). Härliga halsband tycker jag. Allt som du gör är väl säljbart väl???

  SvaraRadera
 2. Hm..allt går att sälja med mördande reklam ;)
  Tur att smyckena oftast säljer av sig själva för det där med reklam är en av de saker jag är sämst på. Men, som sagt, dessa halsband behåller jag gärna själv annars :)
  Osymetri är mycket mer spännande! :)
  Tack!

  SvaraRadera
 3. Oj, när jag läste igenom vad jag skrivit tyckte jag nästan att det lät sarkastiskt :( Det var inte alls så det var menat. Och när jag tänker efter så får jag ju enormt mycket reklam av flera underbara människor, så jag har verkligen tur :)Uppskattar verkligen komentaren om att du tycker de var personliga:) Tyvärr vill folk oftast ha sådant som liknar det som finns i handeln, som de flesta andra har och så är jag nog mycket själv också om jag ska vara ärlig. Och jag inspireras väldigt mycket av det jag ser i affärer, med betoning på inspireras, för kopiera skulle vara så oerhört trist och tråkigt. Fast många gillar ärligt talat också ideén om att de har något som ingen annan har. Svammel, svammel...
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tycker de är så härliga och spralliga, blir riktigt inspirerad! Den längst ner är min favvo, jag ääälskar ju rosa!

  SvaraRadera