tisdag 31 augusti 2010

Favorit i repris


Dessa blomhalsband i allehanda färger har blivit mina storsäljare. Har försökt sluta tillverka dem, eftersom det börjar bli lite smått enformigt, men det är alltid någon som beställer iallafall. Och för egen del så älskar jag dem ju, så jag har gett upp och ska satsa ännu mer på dem. Har beställt grövre artistic wire som borde komma hem idag. Har precis gjort klart en beställning med tre stycken blomhalsband med tre blommor bredvid varandra. Jag har skrivit tidigare att jag nästan får lite ångest av beställningar, men beställningarna brukar göra att jag får lite nya idéer. De sista jag gjorde blev helt otroligt söta och det kommer bli fler av dessa. Om ljuset och tiden räcker till  idag, så ska jag fota :) Men just nu prioriterar jag att tillverka, för massor har blivit sålt sista tiden och jag har en visning på söndag :)

/Katarina

4 kommentarer:

 1. Kul att det går så bra för dig och grattis till firman! Dina blomsmycken är ju så fina, så dem kan du ju inte sluta att göra! Malin

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att de är populära, jättefina blommor :D

  SvaraRadera
 3. superfina och personliga! Du skulle ju också bara kunna göra blomman och hänga i färgat band, som ett alternativ. Tänk med röda pärlor och svart mockaband tex, :)

  SvaraRadera
 4. Åhh så fina dessa var :-)
  Me like...
  Härliga & glada färger.

  SvaraRadera