torsdag 26 augusti 2010

Romantik...

Jag älskar romantiska smycken, romatiska filmer och böcker och jag blir så lycklig av att se ett äldre par hålla varandra i hand och se kärleksfullt på varandra, jag blir glad när någon jag känner hittat någon att älska, jag gillar att lyssna på kärlekshälsningarna folk skickar in i "lugna favoriter" Jag gillar romantik helt enkelt! När det gäller andra i allafall...
För det där med att sitta med tända ljus och titta varandra in i ögonen över en romantisk middag o.s.v, det är definitvt ingenting för mig. Dessutom skulle jag aldrig ha tid ;)

Nu är företaget på G!! :) Har skickat in papper till skatteverket, fått en pärm med register av revisorn där jag ska sätta in kvitton och fakturor, håller som bäst på att försöka få till en webshop och har lämnat iväg mina smycken till en mässa i helgen. Själv jobbar jag hela helgen, men har en underbar snäll kompis som ändå ska stå där som erbjöd sig att ta med dem Nu behöver jag bara ändra lite på mig själv och bli lite mer en försäljartyp ;) Men där går jag nog bet, jag är verkligen inte duktig på att sälja. Jag är den som säger " men du har ju redan köpt flera smycken av mig, så det är väl dumt att du köper mer" eller "Nä, om man inte brukar använda smycken då är det ju dumt att köpa, för det blir ju ändå bara hängande" Men konstigt nog och tack och lov säljer smyckena ändå :)

Nu ska jag gå och sova! Ha en jättebra kväll allihop och sov gott!

2 kommentarer:

  1. Jaha så var du igång också... med revisor och webshop och allt på en gång. Ja det är nog bra att satsa!!!Grattis!
    Jättefina smycken, memoryarmbandet ser ju riktigt ljuvligt ut. Passar min romantiska sida också;-) Pärlhattarna ser så fina ut...vill ha...haha

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja revisor var nog ett måste för mig, jag har liksom inte tiden så länge jag jobbar heltid och pendlar också :) Ja visst är pärlhattarna fina :)

    SvaraRadera