tisdag 8 december 2009

Ett par nya bilder.

Det känns rätt tufft just nu. Blev sjuk igen och känner mig ordentligt hängig. Till på köpet gick vårat avlopp sönder, så vi kan inte duscha, spola i toaletten o.s.v. Precis en sådan utgift man behöver när man förlorar massor med arbetsinkomst genom att vara sjuk, för att inte tala om hur krångligt det är att vara utan avlopp med tre stycken i familjen... Nä, nu får det vara slutgnällt. De kommer hit ikväll med en grävmaskin så snart har jag förhoppningsvis ett fungerande avlopp igen. Och frisk det vet jag ju att jag kommer bli :) Ett långt halsband av sötvattenspärlor och glaspärlor. Hänget är avtagbart och man kan välja om man vill bära halsbandet enkelt eller dubbelt.
Halsband av bergskristall och metall.

Och till sist en bild på vilken otrolig röra jag brukar ha när jag är på mitt mest kreativa humör. Tur att jag har ett eget rum för det här ;) Jag är egenligen ganska ordningsam och trivs inte när det är rörigt. Det kan man inte tro när man ser det här..
Ha en jättebra dag du som läser det här!
Kram! /Katarina


3 kommentarer:

 1. Trist att du är sjuk igen, är det halsfluss du har eller!?! Obehandlad som kommer tillbaka? Vet inte om det var så mycket inspiration för dig på mina nya bilder. Det var ju rätt så enkla halsband jag gjort. Det märks att folk är mer köpbenägna nu i december, jag säljer smycken nästan varje dag nu. Kul bild på skrivbordet, jag känner igen mig precis!
  Krya på dig/ Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Tack!:) Nä, det är inte halsfluss. Hade en period när jag och min dåvarande hund smittade varandra fram och tillbaka med halsfluss ända tills han opererade bort halsmandlarna så jag känner väl igen symtomen om det skulle vara det. Det är väl helt enkelt bara så att imunförsvaret är lite uttröttat när man nyss varit dålig och att man då lätt drar på sig nästa virus. Jo, det är visst inspirerande. Ofta är det det enkla som är det snyggaste :)
  Kul att du fått sälja så mycket! Hoppas det kommer många till dig på lördag! :)
  Kram! /Katarina

  SvaraRadera
 3. Så där fint har inte jag det, min sämsta sida är nog ordning, tyvärr....fast det är skönt när man har det. :)

  SvaraRadera