tisdag 27 oktober 2009

Beställning.

Här är en till beställning. En student på mitt jobb hade kristaller efter sin mamma som betydde mycket för henne och hon ville ha ett långt halsband länkat med äkta silver. Har använt 0,8 mm silvertråd. Bilden gör inte pärlorna rättvisa tyvärr.
Igår efter jobb och träning var det äntligen dags för första lektionen i silversmide. Vi skulle lära oss att såga i silverplåt, fast det är något jag redan hållit på med en hel del. Men jag ser fram emot kommande moment mycket :) Längtar efter att få lära mig mer om detta underbara och snygga material.2 kommentarer:

  1. Vilka underbara pärlor och så snyggt länkat!
    Jag har ju testat silverlera, det var kul, lite lättare att jobba med kan jag tänka mig än silversmide, särskilt om man är otålig som jag! Hoppas du lägger in lite silversmycken sen så man får se.
    Och jag väntar på en lånebok på bibblan om silverlera, bra att vara så påläst som möjligt när man ska jobba med detta dyra material. :)

    SvaraRadera
  2. Har också hållit på lite med silverlera, men jag gillar vanligt silversmide mer av någon anledning. Har ett par örhängen ute i bloggen som jag gjort i silverlera som blivit mina favoriter och som jag använder nästan dagligen. Har dock inte gått någon kurs. Det finns så otroligt mycket roligt att lära sig och hålla på med om det fanns lite mer tid och pengar. Hoppas du får boken snart! :)

    SvaraRadera