lördag 24 oktober 2009

Turkoser och beställningshalsband.

Fick en förfrågan från en tjej på jobbet att göra ett halsband liknande ett hon sett i en tidning fast hon ville ha Turkosa pärlor emellan. Som vanligt känns det lite svårt, men jag hoppas att hon kommer gilla detta. Äkta turkoser sitter ihoplänkat med länkar i silverpläterad metall.

Igår blev en riktigt skön och lugn dag. Var och fikade med syrran och ett par andra tjejer, fyndade där en secondhandväskaf för 30 kr. (kan man ha för många snygga väskor??). Åkte sedan vidare till Sala och tog en kaffe hemma hos brorsan innan jag var och köpte ett par nya jeans på superrea.Alla mina gamla sitter lite säckigt efter att jag omedvetet gått ner ett par kilo, så det var kul att få köpa ett par nya som sitter bra. När jag kom hem hade jag ett gäng tjejer här som höll på att göra sig snygga inför ett halloweendisco de skulle iväg på. Två av dem hade full mundering ur min garderob (Obs! De var inte utklädda) När de åkt blev det rätt ensamt och långtråkigt så jag åkte iväg och hyrde en film. "Dumpa honom" Lättsam och underhållande, men på något sätt rätt deprimerande. Fungerar killar så där?? Tror i sådana fall att jag skippar det här med att dejta i framtiden ;) Och visst ja. Nu har mitt sista grus äntligen kommit, så att jag kan göra klart här nästa vecka på höstlovet :)

Nu är klockan nästan halv 6 så jag behöver göra mig i ordning och ge mig av till jobbet. Ha en underbara lördag!
/Katarina

5 kommentarer:

 1. Fint halsband, det lär hon väl gilla!
  Min mamma var på Sätrabrunn igår på Spabehandling och god mat. Har du varit där nån gång?

  SvaraRadera
 2. Nä, har faktiskt aldrig varit där. Vad härligt det låter att få åka på spa...

  SvaraRadera
 3. Ja det var en födelsedagspresent hon fick, annars så går man ju knappt för det kostar ju en slant. Imorgon åker vi upp till Avesta och har lite släktträff. Sveper nästan förbi dina trakter då, har du nån bra pärlaffär i krokarna?!
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 4. Nu har du redan varit i mina krokar och svaret kommer lite sent... Men vi har hur som helst ingen pärlaffär här i närheten. Jättetrist. Har varit på Pagoni när vi passerat Ö-vik ett par gånger när vi åkt till Boden. Men nu är det slut på mina Bodenresor, så nu blir det bara att beställa pärlor framöver för mig.

  SvaraRadera
 5. Mamma var jättenöjd med behandlingar och mat på Sätrabrunn, och hon vill dit igen. Nu är vi i Avesta några dagar, dåligt med pärlor här också, men vi har ju webben som tur är. Gillar också Pagoni!

  SvaraRadera