lördag 31 oktober 2009

Längta...

Det är mycket prat om att leva i nuet, ta tillvara på ögonblicket och vara medvetet närvarande i det man för stunden gör. Och jag håller med, att njuta åt det som sker och är just nu, att glädjas åt det man har är viktigt. Men vad vore livet utan att få drömma och längta. Tänk när man är barn och längtar efter julafton. Den förväntan är obeskrivbar och absolut inget som man hade velat vara utan. När livet är kämpigt och man vet att det kommer ljusna, visst ska man då få längta efter det som kommer? Om man inte drömde om mer och alltid tyckte allt var bra, skulle man då inte sluta utvecklas och sluta växa som människa. Nu pratar jag så klart inte om prylar och status. Men att leva här och nu och glädjas åt de små under som sker och finns runtomkring hela tiden om man bara öppnar ögonen är nog så viktigt och kombinerar man detta med att drömma och längta så kan livet vara ganska underbart /Katarina

(sålt)

2 kommentarer:

  1. Håller med! :)Snygga halsband! Det rosa är nog favoriter,tycker trassliga hjärtan är så fint! :)Själv köper jag dem färdiga, inte alls lika charmigt, fast de är oxå snygga faktist.

    SvaraRadera
  2. Hm...jag gillar att göra dem, men inte att ha dem på mig. Tycker de ser för hemmagjorda ut. men de brukar vara populära. Förmodligen skulle jag kunna bära ett smycke med ett köpt, bara för att jag vet att det är köpt, eller om någon annan gjort det. Fånigt, jag vet ;)

    SvaraRadera