fredag 13 november 2009Nu är det ett bra tag sen jag tog några smyckesfoton, dock har produktionen inte alls avstannat utan en hel del ligger och väntar på att bli fotograferat. Här är ett par små bilder på mina nya familjemedlemmar så länge. Cassie till vänster kom igår och är tolv veckor och så otroligt busig. Iris till höger har blandning av perser och exotic och är helt underbart ful-söt. Hon har dock samma egenskap som jag har, att inte göra sig så bra på bild ;)

3 kommentarer:

 1. Haha, underbart! Jag älskar katter!
  Fattar inte varför det ska vara så mörkt. Imorgon, läs lördag, måste jag fotografera lite! Jag är aldrig hemma på dagtid på vardagarna känns det som. Ser fram emot dina foton också!!!
  Ledig i helgen? Ha det gott!
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Marie-Louise: Det ska vara mörkt i November. Då blir det extra mysigt att tända ljus och mysa under en filt. Men jag förstår vad du menar, själv tycker jag att det är urtrist att gå ut och gå eller springa när det är så här mörkt. Där jag bor finns inte en enda gatlykta. Fotona löser jag med ett par skrivbordslampor och riktade spotlights i taket. Ja, har en ledigt helg, som snart är slut, förstår inte vart den tagit vägen...
  Kram! /Katarina

  SvaraRadera
 3. Jo tack du jag tycker också om att tända ljus i mörkret, det går åt en hel del! Igår hittade jag en ljusinställning på kameran som förenklade en del också;-)
  Marie-Louise

  SvaraRadera