onsdag 16 september 2009Äntligen har mina tjejern kommit hem igen från Kreta! :) Bruna som pepparkakor.

Inte riktigt passande halsbandet på bilden som får mig att tänka på en riktigt kall vinterdag, med kristaller i träden som gnistrar och snö som knarrar under fötterna. (sålt)

/Katarina

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Åh vad roligt att hitta en till smyckesbloggare... och så in i bänken vackra smycken också, gillar dem jättemycket, vi har väl lite liknande smak, eller vad säger du?
  Vill också säga att jag tycker den svarta bakgrunden gör att det blir jobbigt att läsa längre texter( som jag gjort nu när jag tittat igenom din blogg), hoppas du inte tar illa upp, det är din blogg och du som bestämmer!!!
  Lägger till mig som följare hos dig!
  Marie-Louise

  SvaraRadera
 2. Åh, tack snälla! Vad glad jag blir för det du skriver. Jag tar verkligen inte det minsta illa upp utan tar tacksamt emot tips, ideér och feedback. Har inte tänkt på att det kanske kan upplevas som jobbigt att läsa vit text på svart.. Ska åtgärda det snart. Jo, vi har nog en ganska lika smak för jag tycker att dina smycken är så otroligt snygga :)
  /Katarina

  SvaraRadera
 3. Tackar, nu känns det mycket behagligare för ögat( jag är ju ögonsjuksköterska;-), var jobbar du? Har fattat att du jobbar inom vården( med dom tiderna du beskriver) men du har väl nyligen lagt till att du är sköterska va?
  M-L

  SvaraRadera
 4. Vad bra! :)
  Jo, det stämmer bra. Jag jobbar som sjuksköterska på ortopeden.
  //Katarina

  SvaraRadera